افتاده: از آن سوره يا نه اگر چه اين مساله تعلقي به قرائت ندارد و متعلق به فقهاست اما چون خواهيم که مذاهب علماي قرائت معلوم نماييم لازم باشد ذکر آن.
(beginning)
يديک تلقاء وجهک ويتجاوز بهما راسک انتهي و هذا آخر ما اردنا جمعه و الحمدلله وحده و الصلاه و السلام علي رسوله صلي الله عليه وآله و سلم.
(perform)
name:
عماد القراء و جمال الاقراء
Script:
نستعلیق
(Type of text line)
Layout:
۱۹س
(تعداد سطرهای متن)
number Of Pages:
۴۴۰گ
DecorationType:
عناوين به شنگرف
Layout:
۱۹س
(تعداد سطرهای متن)
number Of Pages:
۴۴۰گ
DecorationType:
عناوين به شنگرف
material:
تیماج قرمز ضربی
(نوع جلد)
description:
کتاب مفصلي است در قرائات عشر مشهور که در شعبان ۹۸۵ شروع به تاليف آن نموده و در اوائل شعبان ۹۸۶ در قزوين از تاليف آن فارغ شده است.
(Version notes)
آن را دو جزء ترتيب داده است بدين عناوين: جزء اول: <در اصول قرائت در ۲۶ باب: باب اول تا چهارم در نسخه حاضر افتادگي دارد. باب پنجم: در سوره ام القرآن. باب ششم: در ادغام کبير. باب هفتم: در هاء کنابه. باب هشتم: در مد و قصر. باب نهم: در دو همزه که در يک کلمه جمع شده باشند. باب دهم: در دو همزه که در دو کلمه به هم رسيده باشند. باب يازدهم: در همزه مفرده يعني همزهاي که ملاصق مثل خود نباشد. باب دوازدهم: در نقل حرکت همزه به ساکن ماقبل. باب سيزدهم: در سکت. باب چهاردهم: در وقف همزه و مشام بر همز. باب پانزدهم: در اظهار و ادغام. باب شانزدهم: در ادغام حروف قريب المخارج. باب فهدهم: در احکام تنوين و نون ساکنه. باب هجدهم: مذاهب قراء در فتح و اماله وبين اللقطين. باب نوزدهم: در اماله هاء تأنيث و ماقبل وي در وقف. باب بيستم: مذاهب القراء في ترقيق الاءات و تفخيمها. باب بيست و يکم: در تغليظ لامات. باب بيست و دوم: در وقف بر اواخر کلم قرآنيه. باب بيست و سوم: در وقف بر مرسوم خط که عبارت است از خط مصحف ثمانيه يا سبعه. باب بيست و چهرام: در بيان مذاهب قراء عشره در ياء اضافيه. باب بيست و پنجم: در بيان مذاهب قراء در ياءات زوائد. باب بيست و ششم: در افراد قراءات و جمع آن. جزء دوم: در فرش حروف به ترتيب سورههاي قرآن.
(Version notes)